ENIGMA TRAVELENIGMA TRAVEL
Forgot password?

ЗА НАС

 • ОСМЕЛИ СЕ ДА ОТКРИВАШ!

  Добре дошли при нас!

  Щом сте тук, значи сте част от онези пътешественици, жадни за откриване на нови дестинации, за вълнуващи и изпълнени с емоции преживявания. Щастливи сме да Ви приветстваме на нашия нов сайт и да Ви предложим интересни идеи за нови приключения, нестандартни направления и ексклузивно обслужване.

  Планирате семейна почивка, екзотична екскурзия или сватбено пътешествие? Търсите начин да изненадате приятел, да наградите служител или да организирате служебно пътуване? Трябва Ви самолетен билет или спешно да избягате от стреса с кратък city break? Ще се радваме да Ви съдействаме!

  Като запалени пътешественици, но и като професионалисти със стабилен опит в туризма разбираме важността на всяко пътуване, независимо дали е няколко часова напрегната командировка, семейна екскурзия или нетрадиционно приключение в търсене на „неоткрити“ от Вас страни.

  За нас е водещо да се върнете заредени след йога ретрийт в Индия, впечатлени от пирамидите в Гиза, изненадани от необятната красота на Монголия, натрупали приятна умора след „покоряването“ на Мачу Пикчу, или още по-влюбени – след уикенда в Париж.

  Винаги може и повече! Потърсете ни за съвет!* Ако искате да опознаете конкретна дестинация трябва да се потопите в бита и културата ù, да излезете извън отъпканите туристически маршрути, да отворите сетивата си за заобикалящия свят, да поемете въздух и да се гмурнете.

  Осмелете се! Ще се радваме да споделим част от тази емоция!

  Ние не Ви обещаваме ниски цени. При нас ще откриете страст към пътешествията, отговорност към клиентите и любов към приключенията. Пътуването, което си заслужава!

  НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА:

  – С нас не губите време! Ние ще Ви обслужим на място във Вашия офис, дом, квартално кафене… навсякъде, където е удобно за Вас.
  – Нашите принципи на работа са ефективност, бързина и компетентност.
  – След като решите, че е време за пътуване и приключение, доверете ни се! Ние ще бъдем до Вас и заедно ще уточним всеки етап от Вашата мечтана екскурзия.
  – За нас всеки клиент е приятел и всяко пътуване е лична кауза. Приемаме всичко много лично и вярваме, че така трябва да бъде!
  – Професионализъм, внимание към детайла, непрекъснат контрол на качеството на изпълнение, удобство в обслужването – това са нашите обещания!

  Осмелете се да откриете света с нас!

  *За неангажиращ съвет при организиране на пътуване, моля, пишете ни на info@enigmatravel.bg!

  ЕНИГМА ТРАВЕЛ е туроператор и онлайн туристическа агенция с Удостоверение № 7842 от МТ.